Contact‎ > ‎

Over ons

Werkplek in de Wolken is een full service Google Apps Authorized Reseller. Wij beschikken over uitgebreide ervaring en hebben een volledig aanbod op het gebied van Google Apps. Ons dienstenpakket  bestaat uit zowel licentie, implementatie, cursussen als beheer. Wij kijken daarbij verder dan alleen uw IT-omgeving, wij besteden ook aandacht aan de manier waarop u uw werk zo efficiënt mogelijk kan doen.

Google Apps licenties
Werkplek in de Wolken is Authorized Reseller en voorziet u van de benodigde licenties voor u (en uw medewerkers) om gebruik te maken van Google Apps voor Bedrijven. De Google Apps licentie kost slechts 40 euro per gebruiker per jaar. Wanneer u uw licentie(s) bij ons besteld ontvangt u een factuur (ipv betaling per creditkaart rechtstreeks aan Google). Wij zijn tevens uw aanspreekpunt voor uw Google Apps omgeving.

Inrichten van Google Apps

Wij richten uw Google Apps omgeving in op basis van uw wensen. Hiervoor bieden wij 3 heldere pakketten. Bekijk welk pakket voor u het meest geschikt is. 

_________________________________________


Training
Via zustermaatschappij Google Cursus biedt Werkplek in de Wolken u het meest complete Google Apps trainingsaanbod in de Benelux. In de trainingssessies behandelen we alle belangrijke aspecten van Google Apps aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zo maakt u optimaal gebruik van de Google Apps omgeving.
Kijk voor meer informatie op:
 www.google-cursus.com.

Meer doen
De Google Apps Marketplace biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om uw online werkplek uit te breiden met CRM, financiële administratie, projectplanning, enzovoorts. Wij informeren u graag over deze additionele mogelijkheden waarbij u de voordelen van online werken en flexibele (lage) kosten behoudt.

Advisering
Onze holdingmaatschappij G-workplace heeft uitgebreide ervaring met Enterprise workflow, Collaboration en Business Intelligence. Ook adviseren wij u graag hoe u Google Apps kunt inzetten om uw processen te optimaliseren. Dit heeft vaak directe kostenbesparing tot gevolg heeft.
Kijk voor meer informatie op:
www.g-workplace.com 

Alles onder één dak
Met G-workplace, Google Cursus en Werkplek in de Wolken zijn wij een full service provider van Google Apps. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.