ICT calamiteit

ICT calamiteit
Bij een calamiteit zoals een brand of overstroming moeten de kritieke bedrijfsprocessen snel weer beschikbaar zijn. Een snel en goed werkende IT omgeving is dan een van eerste punten. Direct weer in de lucht zijn met je mail, documenten en iedereen weer verbonden hebben is van groot belang voor de business continuity. Werkplek in de Wolken levert dit.
Met Google Apps is er de mogelijkheid om direct gebruik te maken van innovatieve ICT middelen om de kritische processen als communicatie en samenwerking snel weer beschikbaar te hebben. Juist als je bedrijf net een calamiteit heeft gehad en je eigen servers misschien verloren zijn gegaan. Werkplek in de Wolken levert een verzekering op maat om deze uitwijk mogelijkheid in je calamiteitenplan (ICT herstelplan) op te nemen. Heeft u vooraf geen verzekering afgesloten? Toch een calamiteit? Geen nood! Wij helpen u graag met de business recovery binnen de mogelijkheden die er dan zijn.

Mogelijkheden

Wij bieden onder meer de volgende mogelijkheden voor het opzetten en inrichten van uw uitwijk omgeving;

snel weer bereikbaar
  • Snelle en duidelijke communicatie is van groot belang bij een calamiteit, wij zorgen dat binnen 4 uur uw mail omgeving is aangemaakt voor al uw medewerkers. Zij kunnen direct aanloggen vanaf elke PC, tablet of smartphone. U hoeft alleen de gewenste mail adressen door te geven.
  • Documenten opstellen, brieven opstellen, en weer snel informatie verspreiden om succesvol samen te werken in de (stress volle) tijd na een IT calamiteit. Ook hier zorgen wij voor. Met het aanmaken van uw mail adres heeft u direct een complete office omgeving beschikbaar.
eigen hardware
  • Samen met onze hardware partner leveren wij direct uit eigen voorraad chromebooks, netwerk randapparatuur en printers.
  • Heeft u nog geen gebouw of locatie waar wij de apparatuur kunnen afleveren? Medewerkers kunnen veelal vanaf thuis met eigen middelen al werken, terwijl wij helpen een uitwijk locatie te vinden en in te richten. Wij zorgen ervoor dat zij veilig kunnen werken in de nieuwe ICT omgeving.
  • Chromebooks die wij leveren werken direct bij uitlevering, gaan 8 uur mee op 1 batterij en zijn binnen 8 seconden gestart. Zo biedt u uw medewerkers weer snel een volledige werkplek voor elke locatie.
data restore
  • Heeft uw een backup van uw data beschikbaar? Wij plaatsen die via een snelle internet verbinding snel in uw eigen Google Apps omgeving. Zo heeft u snel weer uw data beschikbaar.

Investering

Voor uw investering voor een ICT calamiteiten verzekering maken wij graag een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op per mail, of contactformulier. Heeft u een calamiteit en direct hulp nodig? Neem dan telefonisch contact op met 084 - 00345 38 of 06-20334439.