Nieuws‎ > ‎

Atmosphere Live

Geplaatst 30 sep. 2014 01:58 door ernstjan@g-workplace.com   [ 30 sep. 2014 03:00 bijgewerkt ]
Google's Atmosphere is een event waar zowel Google thought leaders als innovatieve klanten vertellen over de mogelijkheden met en van Google binnen organisaties.  In samenwerking met haar partners organiseert Google op woensdag 1 oktober 2014 de eerste "Atmosphere Live".

Geheel in de lijn met het gedachtegoed van Google, is deze Atmosphere een interactieve live stream, dus 100% web! U hoeft dus niet af te reizen naar een conferentie locatie.

http:/g.co/gwrkplc

Om 18.00u. (Nederlandse tijd) starten de keynotes, van onder andere Sundar Pichai (SVP Google Apps en Chrome) en Urs Hölzle, (SVP Google Cloud Platform).  Vervolgens starten om 19.45u. tegelijker tijd vier "breakout" sessies, ieder met een eigen thema (HR, Productie, Sales&Marketing en IT).

Graag nodigen wij u uit voor deze Atmosphere Live, om zo te ontdekken hoe vooruitstrevende bedrijven hun werknemers helpen meer gedaan te krijgen, teamwork te (her)definiëren, en nieuwe ideeën sneller dan ooit tevoren te realiseren.

Vanuit uw kantoor, onderweg of thuis kunt u (kosteloos) deelnemen aan deze Atmosphere Live. 

Wel dient u zich vooraf aan te melden.

http://g.co/gwrkplc


Na uw aanmelding zult u een bevestiging ontvangen, en op de hoogte worden gehouden over de sprekers, aanvullingen en wijzigingen in het programma.