Nieuws‎ > ‎

Slimmer delen in Google Drive

Geplaatst 17 dec. 2014 03:14 door ernstjan@g-workplace.com   [ 17 dec. 2014 03:14 bijgewerkt ]
Delen binnen Google Drive wordt steeds makkelijker. Vanaf heden wordt bij het invoeren van een mailadres in het deelvenster de profielfoto weergegeven van de personen waarvan het mailadres is toegevoegd. Dit kan handig zijn om te zien of je de juiste persoon daadwerkelijk hebt toegevoegd.

Om sneller personen te vinden om het document mee te delen is dezelfde functie als we al kennen vanuit Gmail toegevoegd. Zodra twee personen in het deelvenster zijn toegevoegd worden daaronder suggesties voor mogelijke andere personen om het document mee te delen weergegeven.