Google Apps Support

support
Google garandeert via een SLA (Service Level Agreement) dat Google Apps 24x7 werkt. 
Wij zorgen ervoor dat het ook voor u werkt. Graag bieden wij u support zodat u zich kunt richten op uw eigen bedrijfsvoering.  Denk bijvoorbeeld aan vragen over het gebruik van Google Apps of het aanmaken van nieuwe gebruikers. Ook integratie met uw andere applicaties supporten wij u graag.

Hoe werkt het?

Standaard werken wij met de Support Strippenkaart. Tegen een gereduceerd tarief koopt u een vast aantal strippen. Deze strippen kunt u inzetten voor werkzaamheden die wij op afstand of op locatie voor u uitvoeren.

Support werkwijze

Wij leveren support aan zowel gebruikers, beheerders als ontwikkelaars. De contacten verlopen eenvoudig via chat, mail, of telefoon. We stemmen uw vraag af en gaan voor u aan de slag.  Voorbeelden van supportvragen: 
  • het inrichten van een gezamelijke netwerk schijf
  • het maken van een mailmerge bestand
  • het aanpassen van een website

    Of denk aan het gebruiken van een bepaalde functie in Google Sheets . U deelt de spreadsheet met onze support medewerker, wij helpen u direct in de spreadsheet, en u kunt weer verder met uw werk. 
De ondersteuning verloopt vaak via een Google Hangout sessie met audio en/of video om op deze manier mee te kijken op uw scherm. Eventueel nemen wij uw scherm over (nadat u hiervoor toestemming geeft) om uw laptop of PC te beheren.

Voordelen van de Google Apps Support Strippenkaart

  • U kunt een beroep doen op onze uitgebreide kennis op het gebied van Google Apps, dit vaak uit eigen ervaring
  • U bent verzekerd van snelle ondersteuning, wij zijn enthousiast en helpen u graag
  • Alle support werkzaamheden die wij voor u uitvoeren verrekenen wij met uw Strippenkaart, wij houden het graag eenvoudig

Investering

Het gebruik van de strippenkaart gaat per 15 minuten. Onafhankelijk van uw support vraag hanteren wij een standaard support tarief. Neemt u een supportbundel af van minimaal 10 uur, dan garanderen wij dat wij uw vraag binnen 4 werkuren in behandeling nemen.

Voor meer informatie over onze tarieven en de strippenkaart kunt u uiteraard contact met ons opnemen.